Make your own free website on Tripod.com

PEMBERI PINJAMAN BERLESEN

Perkhidmatan

Mengenali kami | Perkhidmatan | Kelayakan | Borang Permohonan | Pertanyaan Am

PROSES PERMOHONAN
Selepas pegawai kami menerima borang permohonan dan lampiran anda, pegawai analisis kami akan mengaji permohonan anda dan memberi khidmat nasihat bagi yang diperlu. Oleh kerana kesemua panel pemberi pinjaman kami (bank tempatan/ koperasi/ syarikat pemberi pinjaman)mempunyai pakej pinjaman dan permintaan kelayakan yang berlainan, jika didapati anda berkelayak, pegawai kami akan menghantar permohonan anda ke tempat yang sesuai.
 
Sebelum memproseskan pinjaman anda, pihak pemberi pinjaman akan menerangkan segala syarat dan pakej tentang pinjaman anda. Sekira anda berasa tidak puas hati dengan pakej atau perkhidmatan yang diberi, anda adalah berkuasa untuk menolak permohonan anda.

PERKHIDMATAN PINJAMAN
PINJAMAN PERIBADI direka bentuk untuk memenuhi keperluan individu anda, seperti kesempitan wang untuk pengubahsuaian rumah, pendidikan, pembayaran balik kad kredit dan sebagainya. Kakitangan pemberi pinjaman peribadi akan memenuhi keperluan anda dengan struktur pinjaman yang fleksibel serta kadar faedah yang boleh dibiayai.

Kami mempunyai PINJAMAN PERNIAGAAN yang diperkenalkan untuk memenuhi keperluan orang yang berniaga . Pinjaman korporat kami cepat diluluskan, mudah sekali dan amat boleh dibiayai. Ia dapat membantu anda mendapatkan wang tunai dan menyelesaikan masalah dengan segera.

Bagi anda yang ingin memohon PINJAMAN HARTA BENDA. Kami akan mengatur pinjaman dari bank untuk rumah @ tanah anda. Melalui pegawai-pegawai kredit kami yang mahir dan berpengetahuan mendalam, pinjaman harta benda yang amat merunsing akan diselesaikan dengan begitu cepat dan senang sahaja.